Direct ondersteuning nodig? 085 902 69 31

Minis Administratie banner 1
Els ondersteunt bij Financiële administratie

Kost de (financiële) administratie jou veel tijd?

Administratie is een verzamelterm voor alle gegevens die met een onderneming of huishouden samenhangen. Een groot deel daarvan is de financiële administratie. Voor ondernemers ook wel de boekhouding genoemd. Onder de financiële administratie schaar ik alle apsecten die te maken hebben met de financiën van jouw onderneming of huishouden. Ik help je graag om hier controle over te krijgen. 

Een greep uit de financiële taken waarin ik je kan ondersteunen:

Boekhoudprogramma

Adviseren bij het kiezen van een boekhoudprogramma uit het brede aanbod en de initiële inrichting daarvan.

Financiële transacties

Het boeken van alle in- en uitgaande facturen, inclusief opstellen van creditfacturen en opvolgen van openstaande betalingen. 

Belastingaangiften

Het uitvoeren van de btw-aangiften en/of aangifte inkomstenbelasting. Ook correcties op eerdere btw-aangiften of het aanvragen van toeslagen. 

Overzicht administratie

Het bieden van financiële overzichten, zodat je op elk moment inzicht hebt in de financiële situatie van je onderneming of huishouden. 

Jaarafsluiting

Het afsluiten van een (boek)jaar door opstellen balans en winst-en verliesrekeningen, zodat je het nieuwe jaar met een schone lei kunt beginnen. 

Advisering & meer ...

Advisering over besparingen en/of investeringen, verzekeringen, totale kostenplaatje van je huishouden en wat nog meer ter tafel komt.

Els zet de voordelen nog even voor je op een rijtje

Wil je meer regie over jouw tijd en afspraken? Houd tijd over. Els doet de rest.

Favicon Minis Administratie

Je houdt tijd over

Tijd is kostbaar. Ga doen waar jij goed in bent of energie van krijgt. Besteed taken uit die je niet leuk vindt of wellicht niet kunt. 

Favicon Minis Administratie

Je bent gefocust

In controle zijn en overzicht hebben van je financiële situatie brengt rust. Jij kunt je dan focussen op de groei van je onderneming of besparing binnen je huishouden.

Favicon Minis Administratie

Je betaalt nooit te veel

Met mijn flexibele betaalmogelijkheden beschik je altijd over de (financiële) administratieve ondersteuning die bij jou past.

Els staat graag voor je klaar

Speel je met de gedachte om taken uit te besteden aan een administratie professional?