Direct ondersteuning nodig? 085 902 69 31

Minis Administratie banner 5
Els is er voor de ZZP'er

Wil jij efficiënte en flexibele ondersteuning? 

Els ontzorgt jou via één loket

Ik wil jou als ZZP'er via één loket ontzorgen. Je zoekt professionele ondersteuning bij de (financiële) administratie/ boekhouding. En waar je daarnaast ook terecht kunt met ICT gerelateerde vragen. Je wilt hiervoor niet je partner, familie of vrienden belasten. Maar je wilt wel jouw tijd zo optimaal mogelijk inzetten voor je eigen onderneming.

Els ondersteunt jou grotendeels online, waar nodig fysiek

Ik ondersteun jou voor het overgrote deel digitaal vanuit efficiëntie oogpunt (reistijd kost geld). Ook omdat ik soms voor langere periode in Spanje verblijf. Maar zeker in het begin van het jaar (maart-april) ga ik fysiek bij de klanten langs ivm de jaarlijkse belastingaangifte. 

Hoe kun je mij bereiken?

Gelukkig is het tegenwoordig heel gewoon om digitaal met elkaar samen te werken.  We kunnen bellen, e-mailen, appen en/of videobellen (via WhatsApp, Teams, GoogleMeet, Zoom, Skype, FaceTime). 

Wil jij meer kennis over je boekhouding of toch liever niet?

Els ondersteunt jou zoals jij dat wilt.

Leren

Met leren deel ik mijn kennis, in jouw tempo, op jouw niveau en toegespitst op jouw situatie. Hierdoor kun jij het steeds meer zelf gaan doen! 

Ondersteunen

Met ondersteunen doe je  het zelf, maar kijk ik met je mee of geef ik advies!


Overnemen

Met overnemen verzorg ik jouw financiële administratie, zodat jij je handen vrij hebt. Omdat je het toch te moeilijk vindt of echt niet leuk om te doen!

Denk jij dat boekhouden moeilijk is? 

Tegenwoordig is er een ruim aanbod aan toegankelijke boekhoudprogramma’s. Deze zijn erop gericht om het leven van een ZZP’er gemakkelijk te maken. Ik vind dat een goede ontwikkeling. Als ZZP’er blijf je namelijk wel zelf eindverantwoordelijk en dus moet je wel een beetje begrijpen hoe je ervoor staat. Daar help ik jou graag bij. Met een divers aanbod aan ondersteuning.   

Hoe krijgt Minis Administratie toegang tot gegevens? 

Het kan handig zijn om (tijdelijk) een wachtwoord te delen, voor bijvoorbeeld toegang tot een boekhoudprogramma of andere software. De mate waarin je dergelijke gegevens met mij wilt delen, is geheel aan jou. In overleg kunnen we bespreken wat nodig is voor de gevraagde ondersteuning. Zie ook de Privacyverklaring.

Voor het indienen van je (btw) aangiften kun je mij machtigen via DigiD machtigen. Dit kun je te allen tijden ook weer intrekken.

Een andere optie is dat ik op afstand met je meekijk op jouw computer, tablet of telefoon. Ik gebruik hiervoor AnyDesk. Instructie hiervoor kan gedeeld worden. 

Els zet de voordelen nog even voor je op een rijtje

Wil je meer regie over jouw tijd en afspraken? Houd tijd over. Els doet de rest.

Favicon Minis Administratie

Je houdt tijd over

Tijd is kostbaar. Ga doen waar jij goed in bent of energie van krijgt. Besteed taken uit die je niet leuk vindt of wellicht niet kunt. 

Favicon Minis Administratie

Je bent gefocust

In controle zijn en overzicht hebben van je financiële situatie brengt rust. Jij kunt je dan focussen op de groei van je onderneming of besparing binnen je huishouden.

Favicon Minis Administratie

Je betaalt nooit te veel

Met mijn flexibele betaalmogelijkheden beschik je altijd over de (financiële) administratieve ondersteuning die bij jou past.

Els staat graag voor je klaar

Speel je met de gedachte om taken uit te besteden aan een administratie professional?