Direct ondersteuning nodig? 085 902 69 31

Minis administratie professional Particulieren 5
Els is er voor de Particulier

Ben jij Particulier en kun je ondersteuning gebruiken? 

De particulier heeft ook een onderneming, maar dan het reilen en zeilen van het huishouden. De particulier bestaat in alle vormen en leeftijden. Ik spreek daarom graag een brede groep aan. Ook de particulier heeft behoefte aan ondersteuning bij de (financiële) administratie en de belastingaangifte in het bijzonder. Of kunnen hulp gebruiken binnen de digitale wereld. 

Zoek jij iemand die jouw belastingaangifte kan doen?

Belastingen zijn niet leuk (doch noodzakelijk), maar de Belastingdienst wil het wel makkelijker maken. Alleen in de praktijk is dat nog niet zo eenvoudig. Elk jaar zijn er weer nieuwe regels. Het kan lastig zijn om dit te overzien.

Zoek jij iemand die jouw belastingaangifte of aanvraag toeslagen kan doen? Of iemand die jou hierover inhoudelijk kan adviseren? Of gewoon iemand die met je meekijkt? Els helpt jou hierbij.  

Minis administratie professional Particulieren 2

Heb je vragen op ICT gebied?

ICT (Informatie en Communicatie Technologie) gebruik ik als een verzamelnaam voor alles wat met de digitale wereld te maken heeft. Hardware (zoals computers, telefoons, tablets), software (zoals Microsoft office), Internet en sociale media.  

Els helpt graag bij ICT vraagstukken, in eerste instantie telefonisch of met videobellen. Het klinkt wellicht tegenstrijdig om je op deze wijze te helpen met dergelijke issus, maar het kan. Want vaak kun je zelf meer dan je denkt, maar is het gewoon fijn om daarin begeleidt te worden.

Els zet de voordelen nog even voor je op een rijtje

Wil je meer regie over jouw tijd en afspraken? Houd tijd over. Els doet de rest.

Favicon Minis Administratie

Je houdt tijd over

Tijd is kostbaar. Ga doen waar jij goed in bent of energie van krijgt. Besteed taken uit die je niet leuk vindt of wellicht niet kunt. 

Favicon Minis Administratie

Je bent gefocust

In controle zijn en overzicht hebben van je financiële situatie brengt rust. Jij kunt je dan focussen op de groei van je onderneming of besparing binnen je huishouden.

Favicon Minis Administratie

Je betaalt nooit te veel

Met mijn flexibele betaalmogelijkheden beschik je altijd over de (financiële) administratieve ondersteuning die bij jou past.

Els staat graag voor je klaar

Speel je met de gedachte om taken uit te besteden aan een administratie professional?